Sidebar

Historie:

Kapitalselskabet KH Rådgivning ApS blev stiftet i år 2007.

Ejerforhold

Kapitalselskabet ejes af K-H Holding ApS og holdingselskabet ejes af Torkil Koefoed-Holm.

KH Rådgivnings rådgivningsydelser og kompetenceområder

 • Projektering og tilsyn af tekniske installationer herunder industri og lufthavns relaterede installationer.
 • Projektledelse på bygge- og installationsprojekter samt teknologiudviklingsprojekter.
 • Bygherrerådgivning.
 • Special rådgivning indenfor: energi, elforsyning og automation.
 • Rådgivning på design og indretning af tekniske hjælpemidler (maskiner) herunder risikovurdering og CE-mærkning af maskiner og udarbejdelse af teknisk dossier.

Tekniske installationer

KH Rådgivning har specialiseret sig i teknisk rådgivning til lufthavne, hvor KH rådgivning har særlig viden omkring følgende installationer:

 • Flystandpladsindretning og tilhørende installationer som: bevægelige broer (Jetbroer), Docking guidance systemer, 400Hz ground power supply (GPU), flyventilation (PCA), pit-systemer til fremføring af utillity til fly og standpladsbelysningsanlæg.
 • Gateindretning med automatiske dørsystemer central og decentralt styrede. Gate IT-udstyr i forbindelse med bording og ankomst.
 • Security check med: røntgen og scanner udstyr, metaldetektorer, transportsystemer (automatisk bakkesystem). Sikrings og kontrolinstallationer for Politi og Told aktiviteter i lufthavne.
 • Adgangskontrol, kamera- og alarmovervågning af særlig sikrede og overvågede områder som havne og lufthavne.
 • CTS-anlæg og bygningsautomatik herunder dørautomatik og person sluser (one way exit).
 • Brandsikringsinstallationer generelt herunder automatiske overvågnings- og slukningsanlæg.  
 • Elforsyningssystemer på mellemspændings- og lavspændingsniveau med tilhørende lyn- overspændingssikring samt back-up systemer til offentlig/primære elforsyninger.

KH Rådgivnig har stor erfaring i projektledelse af tekniske udviklingsprojekter og installations projekter i alle projektfaser fra idé fase og interview med kunde/bygherre til implementering og idriftsættelse. Som en vigtig del af teknisk projektledelse for installationer udføres risikovurdering under: design, implementering og commissioning af projektaktiviteter.

KH Rådgivning udfører bygherrerådgivning herunder udarbejdelse leverandør udbud og forhandling samt leveringss og entreprisepriseaftaler iht. AB18, ABT18, NLM samt tilpasning af andre branchespecifikke standardaftaler med kunde- og opgavespecifikke aftalegrundlag.

KH Rådgivning har bred erfaring i projektering og tilsyn samt tilstandsvurderinger og udbygningsstrategier på elforsyningsanlæg, med særlig viden om back-up elforsyningsanlæg herunder Uninterruptible Power Supply (UPS) og dieselgenerator reservekraftanlæg. Ud over at sikre en elforsyning med høj oppetid skal der i de fleste tilfælde integreres decentrale grønne energiformer både el-producerende (solceller) eller forbrugere (varmepumper) i moderne og effektiv elforsyningsinfrastruktur.  

KH Rådgivning har erfaring i gennemgang og risikovurdering på maskinanlæg og udarbejdelse af teknisk dossier i forbindelse med konstruktion af maskiner og tilhørende CE mærkning.

Venlig hilsen
KH Rådgivning ApS

Direktør: Torkil Koefoed-Holm

Har du lyst til at høre nærmere?

Kontakt KH Rådgivning

Kontakt os på telefon eller mail eller udfyld vores kontaktformular her på siden.

Hvad kan vi hjælpe med?

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot